Čišćenje i održavanje domaćinstva

Čišćenje i održavanje domaćinstva - Pomoć u kući
ciscenje i odryavanje domacinstva Poštovani, ako Vam zatreba pomoć u kući - čišćenje i održavanje domaćinstva, Vama ili nekome koga poznajete možete me angažovati ili preporučiti.
Ovo je moj lični blog, pokušaj da pronađem posao - čišćenje i održavanje domaćinstva.
Radila sam ranije u agenciji na sličnim poslovima i na poslovima održavanje higijene u bolinici i u ministarstvima. Posle sam sama radila i pronalazila sve poslove koji se odnose na čišćenje i održavanje domaćinstva. Te imam radnog iskustva na tim poslovima.
Imam 48 god.i završenu Tehničku školu. Radila sam u industriji po završetku srednje škole i ta moja bivša firma više ne postoji. Udata sam i imam dve kćerke, iz Mladenovca sam. Rođena sam na selu i od malena naviknuta na rad.
Radila bih u Mladenovcu, kao i uži i širi centar - Beograd.
Odgovorna, poštena, vredna, naviknuta na rad i pre svega - volim ovaj posao. Na kraju, ja od njega živim .. Provodite slobodno vreme sa svojom porodicom, nego u čišćenju i održavanju domaćinstva - ovaj blog je i nastao da bi me lakše pronašle na internetu i kontaktirale (KONTAKT)
Minimimalni dnevni angažman je 5 sati.
Primer poslova: čišćenja prašine, usisivanje, ribanje kupatila, pranja sudova, peglanje, pranja prozora, pajanje, rad u dvorištu i itd..
Za više slobodnog vremena! - Pišite mi da se dogovorimo!
Pomoć u kući - Čišćenje, spremanje i održavanje stanova, kuća ..
 Lični sajt/blog za rad - Pomoć u kući Beograd * Čišćenje i održavanje ..